ESPECIALISTES EN COMPTABILITATS FISCALITAT I NOVES SOCIETATS A ANDORRA

PER QUÈ INVERTIR A ANDORRA?

Un petit país històric i cosmopolita

Un tractat de pau signat el 1278 entre el comte de Foix i el bisbe d’Urgell és l’origen del peculiar sistema institucional del Principat d’Andorra. Des d’aleshores, més de 700 anys de pau i neutralitat han marcat la història d’aquest petit país pirinenc que el 1993 va aprovar la seva Constitució i va entrar a formar part de les Nacions Unides i del Consell d’Europa.
Tot i ser un país de 468 km2 i poc més de 70.000 habitants, a Andorra conviuen més de 100 nacionalitats, que configuren una societat multicultural i oberta i, alhora, orgullosa de la seva identitat, de la seva història i dels seus trets diferenciadors.

Raons per invertir a Andorra

La continuïtat institucional de més de set segles ha donat a Andorra uns nivells d’estabilitat política i seguretat jurídica que són clau per a la consolidació d’un marc legal que afavoreix els negocis.
La situació geogràfica d’Andorra, al cor de la Unió Europea, i un progressiu accés al mercat comú converteixen el país en un indret propici per al desenvolupament d’activitats empresarials d’alt valor afegit. En els darrers anys, Andorra ha obert la seva economia a la inversió estrangera i segueix treballant per homologar el seu model amb el de la resta de països europeus, tot potenciant els seus avantatges competitius.

Actius principals

Alt nivell de qualitat de vida
Seguretat ciutadana i baix índex de criminalitat
Destinació turística més important dels Pirineus
Sector comercial dinàmic i divers
Economia pròspera
Nou marc legal d’obertura a la inversió estrangera
Fiscalitat competitiva
Sistema financer sòlid i internacional
Administració de fàcil accés i favorable puntuació internacional
País innovador i capdavanter en el camp de la tecnologia
Per a més informació:

Departament d’Estadística: www.estadistica.ad
Turisme d’Andorra: visitandorra.ad
INVERTEIX ANDORRA

Per què Andorra?
Societats
Inversió estrangera
Marc fiscal
Obrir un comerç
Duana
Viure a Andorra